CAD Design

CAD Design

Mensen zijn doorgaans visueel ingesteld. DDDTech ondersteund u graag in het traject van idee tot een ontwerp. Dit kan een 2D tekening zijn voor bouw aangelegenheden of lasertechniek. Of een 3D ontwerp voor Illustratie of 3D Printtechniek.

Graag adviseren we u in de ontwikkelen van de productie technieken en materialen.

2D Design

Heeft u bouwplannen en u wil graag weten wat er mogelijk is? Wij zijn u van dienst bij het concreet maken van uw bouwwensen en inspireren u bij het compleet maken van uw plannen. Wij ondersteunen en informeren u bij het vormgeven en uitwerken van uw ideeën tot een uitvoerbaar plan. Wij werken met u interactief stapsgewijs, helder en overzichtelijk.
DDDTech verzorgd uw bouwtekeningen voor de gemeente en de aannemers van uw schuur, garage of verbouwing van uw woning. 

Je kan je voorstellen dat de tekening tijdens het hele bouwproces belangrijk is. Zo zijn de gewenste resultaten voor iedereen duidelijk en heb je altijd de afmetingen bij de hand. Een bouwtekening bespaart u op uw kosten, omdat hierdoor de meeste fouten voorkomen kunnen worden.

Algemene voorwaarden en Overzicht gemiddelde kosten van een bouwtekening en constructieberekening.

3D Design

DDDTech is 25 jaar gespecialiseerd in het construeren van 3D ontwerpen. Voornamelijk voor de gieterij industrie. Met een 3D ontwerp hebben wij de mogelijkheid tot het maken van een 3D print. Een 3D print biedt dan meerwaarde en laat uw idee of productieontwerp een realistisch beeld van de werkelijkheid geven. Wij helpen u graag met het uit ontwikkelen van uw idee. Het is mogelijk om hier een 3D animatie voor te maken voor meer visueel inzicht.