Laserservice

Laserservice

DDDTech heeft een CO2-lasersnijder tot zijn beschikking met een werkoppervlak van 600 x 400 mm en een vermogen van 80 watt. De lasersnijder snijdt en graveert in plaat materialen, zoals hout, karton, papier, kunststoffen, leer en textiel.

Bekijk de prijzen en designregels voor het leveren van het bestand voor een optimaal resultaat. Stuur ons uw ontwerp, als JPG, PNG, BMP, DWG of DXF formaat en u ontvangt binnen een dag een offerte. Voor het graveren van een portret ontvangen we graag een foto van een hoge resolutie. Voor hulp of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen over de mogelijkheden! DDDTech bied hulp bij het ontwerpen en geeft u graag advies met betrekking tot het materiaal en een efficiënte manier van produceren.

Materialen

Wij kunnen in een breed scala aan materialen en diktes snijden. Dit zijn veelzijdige materialen die kunnen worden gebruikt met een professionele toepassing:

·         Populieren-, berken-, meranti multiplex, underlayment-, OSB platen ,eikenhout en ander houtsoorten.

·         Papier en karton

·         Kunststoffen, zoals acrylaat (plexiglas) en foamboard

·         Textiel en leer. Denk bijvoorbeeld aan broeken, riemen of tassen.

Hieronder wat voorbeelden:

Fotogalerij

Wilt u zelf materiaal leveren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Wilt u ander materiaal dan waar wij mee werken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd er rekening mee dat we eerst het materiaal moeten testen, voordat we de opdracht uitvoeren en daardoor extra kosten maken.